2013/03/10

The Ball

Eilen oli tosiaan ne koulun Ballit ja oli ne kyllä kaiken sen kohun arvoset. Tässä on nyt jotain matskuu mun kamerasta, en oo vielä saanu ryhmäkuvii tms. mut niitä varmaan ainaki Facebookista näkee ja voin tehä part 2 jos tulee tarpeeks.
Aamu lähti siis kivasti käyntiin pienellä lenkillä ja kynsien laitolla. Kahelta oli kampaaja-aika, sit meikkasin ite itteni ja viiden aikoihin mun deitti tuli tänne. Muutamien kuvien jälkeen lähettiin pre balliin yhden luokkakaverin talolle ja siel oli tarjolla boolei yms. Otettiin lisää kuvia, juteltiin ja veinailtiin lähtöä. Täällä noihin saavutaan aina perinteisesti limusiinillä tai muulla hienolla modernilla/vintage autolla. Yks tuttu tuli hakemaan meidät ja mentiin satamaan ottaa vielä vähän kuvia. Se osottautu kuitenki virheeks koska meijän auto meni rikki. En tiiä mikä siihen tuli mut se ei käynnistny enää. Hahaha, jälkeenpäin tä on oikeestaa hauskaa ku ei tälläst tapahdu, mut olin kyl ihan stressissä ja paniikissa ja sil mun deitillä oli ihan täystyö yrittää rauhotella mua siinä. No keksin sit melkeen heti soittaa yhel toisel tutul jolla tiesin olevan vintage-auto hakemaan meijät ja lopulta saavuttiin vähän vaan myöhässä. Eli koulun edessä oli viel paljon ihmisii kattomas ja sisäpihal oliki kaikki tutut sekä host-sisko kavereineen. Itse ball meni lähes ongelmitta ja oli tosi hauskaa. Eli meil oli alkupalat, pääruoka sekä jälkkäripöytä. Syömisen lisäks ammattivalokuvaajat otti kuvia ja lopulta bilemusiikki pistettiin soimaan ja ite viihdyinki loppu illan tanssilattialla. Jokanen oli saanu valita pari biisiä siihe soittolistaan ja ite valkkasin toiseks biisiks Flytta på dej:n niin heti ku se alko soida kaikki käänty kattomaa mua et tää on nii sun biisi :D Haha mut ihan oikein niille koska ite en tienny puolia niistä aussibiiseistä. No ball päättys sit klo 11 ja kiiruhdin kotiin vaihtaa afters-vaatteet niskaan. Kuva materiaalia ei nyt oo sit tästä eteenpäin mut pari mun koululaista oli siis vuokrannut jonku ladon ja palkannu dj:n sinne soittamaa. Ne bileet kuitenki suljettiin poliisien tultua jo puolen tunnin jälkee jote se oli ihan floppi koko juttu. No me lähettiin siitä sit yhen kaverin kämpille loppu illaks (yöks) ja oli lopulta tositosi kivaa.
Tuntuu hassulta kun tästä on puhuttu siit asti ku tulin Ausseihin ja nyt se on ohi mut niinkai se aina menee.9 kommenttia:

Natalia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Natalia kirjoitti...

Voi että oot ollu nättinä!! Ja ihana toi mekkoki! Et sit laittanu sitä vaaleenpunast? Kauhee ikävä <3 :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaude - oot upee! Ja toi sun deittis kans ;) onks hän niinku sun poikkis siellä?
Ja hienoo kun kaikki saapuu tolleen autoilla sinne ja muut kattoo. Näyttää niin siistiltä!

Sofia Engström kirjoitti...

Oiii eltsu oot niin ihana!!! ♥♥ en kestä toi sun mekko on iha sairaa hieno ja kivat kynnetbja mikä rusketus sull on!! Kuulostaa niin ihanalle toi päivä!! Ää pari kk anymore!! Jee♥

Sofia Engström kirjoitti...

Oiii eltsu oot niin ihana!!! ♥♥ en kestä toi sun mekko on iha sairaa hieno ja kivat kynnetbja mikä rusketus sull on!! Kuulostaa niin ihanalle toi päivä!! Ää pari kk anymore!! Jee♥

Ella kirjoitti...

Kiitti kaikille ja tytöille et mullaki on hirvee ikävä mut kelatkaa et enää oikeesti muutama kuukaus!! wooh..
ja anonyymi: jep siistii se oliki ja ei oo mun poikakaveri :p

Aliisa kirjoitti...

Kaunis mekko! :) Ihan niinku jotku julkkisten tanssiaiset tai jotain :D

http://aliisansilmin.blogspot.fi/

Ella kirjoitti...

Joo, kiitos :)

Jenna Juliet Salminen kirjoitti...

Vautsi kun näyttää kivalta! :)

http://jeannays.blogspot.fi/