2013/02/24

Back to school

Moikka,
Sori etten oo taas kirjotellu nyt kouluunpaluun jälkeen mut täällä on netti aika huono ja muutenki ollu nyt kaikennäköstä.
Jokatapauksessa vaihdoin siis perhettä tähän 3.perheeseen helmikuun alussa ja ihan kivasti on lähteny täällä käyntiin. Mulla on nyt siis host-vanhempien lisäks taas sisko, Kate (17v)  ja isoveli, John (20v). Lemmikkejä kerrankin vaan yks harmiton koira, eli ei hevosia, kanoja tai lampaita. Tää paikka on muutenkin erilainen aikaisempiin verrattuna joka on kyllä ihan kivaki. Eli kouluun on matkaa n.1,5km ja saan aina kyydin aamulla ja kävelen kotiin. Mut koska asun nyt 'keskustassa' elämä helpottuu kyl kun ei oo aina niin kyytien varassa ja jos oonkin ni ei oo pitkä matka mihinkää. Myös ranta on ihan 500m päässä :)
Kouluun palailin muutama viikko sitten ja sielläki kaikki lähti ihan mukavasti käyntiin. Jatkoin samoilla aineilla, eli; enkku(äidinkieli), matikka, historia, kuvis sekä liikunta. Sekä viimeviikolla alko jooga perjantaisin, joka on ihan vapaaehtosta mut aika kivaa musta niin alan käymään siellä perjantaisin aina 7.30 ennen koulun alkua. Polttavin puheenaihe on nyt ne Ballit, jotka on maaliskuussa. Ne ei oo niinku wanhat tosin, koska ei opetella tansseja tms. mut sama idea et laittaudutaan ja on deitit yms. Voin tehdä niistä erikseen sit postauksen.
Muita juttuja mitä nyt odotan on viilenevät säät, tää 45astetta joka päivä ei todellakaan oo mikää mukava pikku helle. Sit on tietysti safaria ja hostien kanssa suunniteltua matkaa WA:n etelä-osiin myöhemmin syksyllä luvassa.



tänään saatiin vihdoin uima-allas kuntoo!

tässä 'mun talo'




Mut ei tässä muuta tällä kertaa,
palaan viimeistään niide Ball-juttujen kanssa sit!

<3 Ella

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ooks päässy sukeltamaan??
kivalta näyttää!!

Anni kirjoitti...

Kiva nähdä toi sun uusi talosi - ja oma pikkutalosi! Laita joskus lisää kuvia lähiympäristöstä (matka koululle, rannalle yms.) niin päästään fiilikseen täälläkin :)

Anonyymi kirjoitti...

kivoi kuvia :)) mikä toi sukellusreissu juttu on? oon kade!
t.ida

Ella kirjoitti...

Juu pistän :)
Ja ida mitennii mikä ainaha mä siit puhun. Oon sukeltanu jo jostai lokakuust alkae ja noi kuvat oli reissult uponneesee laivaa.