2012/10/08

säälittävää


pale face


..Nää kuvat nimittäin :D Kaikki viime viikon kuvamateriaali löytyy Facebookista, mut koska ei oo mun ottamii kuvii en viitti laittaa tänne.
Tänään oon vaan laiskotellu täykkäreide, karkkie ja uima-altaan paris. Mainitsin karkit, koska äiti oli ilokseni lähettäny paketin kaikkee ihanaa suomalaista! 
Viime viikko oli kuitenki mielenkiintosempi, joten kerron vähä mitä tehtiin.
Eli sunnuntain lähettiin host maman ja -siskon kans ajaa Perthiin ja yövyttiin yliopistolla. Siellä sattu olee 'mooncake partyt' - joten pääsin tutustuu kivoihi tyyppeihi ja yks jätkä oli Tukholmasta ni tuli taas ihanan kotoisa olo kun keskusteltii mm. silja linen ja vikingin eroista :D Hah.
Maanantain ja tiistai yön suomalaisvaihtari Outi lupas majottaa mut, joten heitin kamat sinne ja suuntasin Cottesloe Beachille vaihtareide kans. Oli ihana päivä, ainakin 35 astet lämmintä ja aallot toi mieleen muutaman vuoden takasen Intia-reissun.
Tiistaina tavattiin vaihtareiden kanssa Fremantlessa, syötiin lounas ja hengailtiin vaan. Tapaamiseen oli myös järkätty vaihtareita viereisestä piiristä, joten oli kiva nähdä uusia kasvoja :)
Keskiviikkona oltiin tyttöjen kanssa shoppailemas ja illalla rotarikokouksessa. Oon oikee hikke ku ei näköjää jää yhtäkää kokoust välistä, mut yövyin loppu viikon yhen rotarinaisen luona (ja sveitsiläisen vaihtaripojan) niin menin heidän mukaansa.
Torstai meni kokonaan Royal Showssa taas vaihtareide kanssa, siellä näin mm. hypnotisointia ekaa kertaa itse asias ikinä ja siistit ilotulitukset illan lopulla.
Perjantaina tytöt siitä toisesta piiristä pyys Kings Parkiin picnic lunchille ni menin sinne ja täytyy sanoo et oli kyl aika random, ja oltiin tän sveitsiläise kans ainoot euroopasta. Yleensä nois meijä vaihtaritapaamisissa on suurin osa euroopasta ja en oo tainnu koskaa olla pelkästään etelä-amerikkalaisten/afrikkalaiste ympäröimänä koko päivää. Mut eipä siinä mitään, kivahan se vaan on hengailla välillä ihan toisenlaisesta kulttuurista tulleidenki kanssa :)
Lauantaina kävin New Norciassa parin vaihtarin kanssa, siellä oli rotarikokous ja me vaihtarit oltii puuduttavalla 2h tourilla ympäri kaupunkii. Tai no kaupunkii ja kaupunkii, Turun torin kokone kaupunki se oli ja rotarit vaa nauro et mite ne ees voi järjestää opaskierroksii ku se on niin pieni saati sit 2 tuntii kestävää... Syötiin kuitenki lounas ja illalla 2nd host perheen äiti ja sisko tuli hakeet mut niide mummolaan.
Sunnuntaina hyvästelin siis ihanan host nannyn ja palattiin takas tänne Geroon tän perheen kanssa.
Et sellasta, oli ihan yks parhaista viikoista täällä tähän asti takana, tunnelma ei nyt oikee välity kuivan tekstin ja kuvien puutteen takia mutta jooo.

Ps. mun saksalaisvaihtari kaveri just tänään kerto et oli saanu arvostusta osakseen koulussa ku oltiin puhuttu kielistä ja sanottu et suomi on vaikein kieli yms mut koska olin opettanu Kathrinee laskee kymmeneen se pääs loistamaan :D Eli jee, vaikken tääl paljoo mitää rakentavaa teekkään on jotai hyötyyki ollu. Ja en voi ku yhtyy muuten ton opettajan kommenttiin, nimittäi joutuu kyl iha miettii ku en oo taas hetkee suomeks mitään enempää kirjottanu et täs kieles ei oo mitään järkee :D Muutaman viikon päästä pitää alkaa opettaa Allylle suomee, mut en tiiä aika vaikee tätä on opettaa ku ei oo mitää logiikkaa?

7 kommenttia:

neldi kirjoitti...

Hahah Ella, älä ota tätä loukkauksena, mut sen huomaa ettet oo vähää aikaa suomee joutunu kirjottelee :'D Hirmusen pitkiä ja hauskoja lauseita sulla!

Mut kuulostaa just hauskalt, ihanaa tommone lämpö ja kaikkee!

Ella kirjoitti...

Hahah joo.. :D näkyyks noi kuvat??

Anonyymi kirjoitti...

ei näy kuvia yhtään!!!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt näkyy kuvat :)

Ella kirjoitti...

Joo !

Anonyymi kirjoitti...

Sun viikkosi Perthissä kuulosti tosi kivalta! Onko noi kuvat sieltä sun kotoa nyt? Onks uima-allaski? Ja mitä aiot tehdä loppuloman?

Ella kirjoitti...

Kotoa joo, valitettavasti en viitti julkasta enempää kuvia täältä. Uima-allas löytyy joo :)) nii hyvä kysymys heh ei hirveesti suunnitelmii, mut no eiköhä täs jotai ilmaannu! Ongelma on vaa se kun muilla alkaa koulu ens viikol haha