2012/11/10

last weeks







Nyt onki ollu niin pitkä tauko et oon ehtiny täs perhettäki vaihtamaa. Eli jos alotetaan siit, kaikki meni kivasti ja suuremmilt tunteenpurkauksil vältyttii :D Tässä perheessä mul on siis kaks siskoa, Alison (17) ja Sarah (19). Sarah opiskelee Perthissä joten ei oo tääl ku lomil. On niiin kivaa ku on kaveri koko ajan, vaiks Alisonin pitääki välil lukee ku sil on final examit viel jäljel. Tää talo on kans kaupungi ulkopuolel, mut no ei oo viel ainakaa käyny aika pitkäks.
Pari kuvaa Alisonin Graduation dayst:



Tona samaisena päivänä mäki palasin kouluu taas seuraavaks kuudeks viikoks -.-
Noo oon nyt tehny 3 kertaa scuba-divingii ni ei tartte koulus sentää koko päivää olla ja se menee just hyvi. Jos tääl vaa ei ees joskus tuulis pääsisin meree. Mut sitä nyt ei oo toistaseks tapahtunu.
Viime viikon perjantain skippasin taas koulun ja alotin pitkän viikolopu Perthissä. Mentii ranskalaise vaihtaripoja kans bussil, 6h. Täl kertaa yövyin yhen rotarin luona ja se asus Bullsbrookissa ni sainpa kunno seikkailu. Nähtii vaihtareitte kans joka tapaukses la keskustas ja yks italialainen poika tuli sit tonne rotaril kans yöks nii ei tarvinu olla yksi :) Sunnuntain Stirlingis oli jotku markkinat mis meijä vaihtareide oli tarkotus kertoo rotaryst yms mut huonon ilman takii oli tosi hiljast ni ei viivytty kovin pitkää. Maanantain oli tajrotus tulla takas mut bussi oliki täynnä. Mun piti siis mennä keskustaa yksikseni koko päiväks ja ti tulin sit takas :D En jaksannu kuvaa ostoksii tai mitää mut muutamii kuvii kummiski viikolopult:
exchange students xx

Tapasin Ikeas suomalaisii :))

Taidekuva :DD Norm kasvattaa iha kaike ite, kaikki vihannekset ja hedelmät ja marjat, viini ja olue, leivä, kananmunat





Kaikki vaihtarit jotka yöpyny Normi talos kirjtottanu tollasee juttuu, en saanu otettuu kunno kuvaa mut yli sata nimee!

Uude kodi (pakolline?) allaskuva <3
Täl viikol oon alottanu mu koriskaude nyt sit ja oltii surffaamas tänää :) Onnistuin muutama kerra, mut seisomist yms täytyy viel harjotella. No onneks kesä on tuloillaaa

Koitan joku päivä ottaa kuva summer, sport ja house uniformeist teille!

12 päivää Adelaidee :))




1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Oikeest nii siistin näköst joka paikassa!! ja noi jututki on nii kivoi mitä ootte tehny !! miss u <3