2012/09/18

Kalbarri

Viime vklp oltii Kalbarrilla. Se on lomakeskus tääl länsirannikol, et on rantaa ja taloi sekä muutama ravintola :) Ja jos nähtävyyksii haluu katella ni luonnonpuisto joka on kuulemma n. Suomen kokone. Eli kuvat pääosin sieltä, tuli käveltyy aika paljo mut lauantai ilta rentouduttii pizzojen ja Eaglesien pelin kera, jotka muute hävis eli kausi on ohi. Hmh, kaikki hyvä urheilu loppuu just ku pääsin tänne! Mut oon ite nyt käyny juoksemas aina vaa ku on aikaa, tääl on ihana illal ku lämpötila just sopiva ja maasto iha tasast ni jaksaa helposti pitkiiki matkoi.















8 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Vautsi mitkä maisemat!! Saat kyllä kokea niin upeita juttuja siellä :)

Ella kirjoitti...

JEP:)

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia!! :) tee hei tosta kuvasta benneri mis istut tuol kiven "sisällä" se on vaiks kui hyvä kuva!! vaiks on toi sun nykynenki uus kyl tosi kiva! pidä hauskaa!!:) t.ida

Ella kirjoitti...

Kiitti! Viel upeempaa tosin oli paikan pääl,, joo vois pyytaa natuu tekee se on vähä parempi :p

Anna kirjoitti...

Jep, mahtava paikka! Meidän siellä ollessa ei vaan ollut ihan rantakelit, siellähän oli ihan kivoja rantsuja myös...

Anonyymi kirjoitti...

Teeks postauksen siitä teidän Rotary viikonlopusta farmille? Olis kiva lukea ja nähdä kuvia!!

Ella kirjoitti...

Teen ja teen nyt on vaa sellane tilanne et oon käyttäny host perhee nettii nii paljo et tä on iha super hidas ni ens kuus päivittelen taas! Pahoittelut :S ):D)

Outi kirjoitti...

Hei Ella! Olen miettinyt myös miten sulla menee. Ei taida kaduttaa :) Ihania kuvia! Halaus täältä Suomesta ja positiivista uteliaisuutta uusiin haasteisiin.
T. Outi (Emilian äiti)