2012/08/15

briefing weekend

Oon ollu nyt kipeenä tän ja eilisen päivän ni aikaa taas postailla! :) Tänää oon siis vaa kattonu leffaa ja lepäilly, pian tosin yks mies tulee infoo scuba-diving kurssista ku en pääse kokouksee. 
Muuten ei kai mitää ihmeellistä, päivät vaa hurahtaa tääl. Koulun jälkee tuun lähes aina kotii ja en oikee ees tiiä mitä teen! Tää on kuitenki nii kaukaa keskustast ja ku kuljen koulubussil ni hankala oikeon tehä mitää. Onneks tykkään edellee host perheest niin paljo et ei oo mikää ongelma viettää aikaa vaa niiden kans :) Viime viikoloppuna oli rotary in-ja outbound briefing weekend ja oli kyl tosi mukavaa. Lähettiin jo perjantaina host isän ja Grantin kans ajaa Perthii ku illalla mentii kattoo West Coast Eaglesin pelii. Pikkasen eri tunnelma ku tps-peleis.. Katsojii oli n.70 000, siel oli iha aitoi kotkii ja tunnelma oli iha katos! Eaglesit on pelannu hyvin tän kaude ja ei montaa pelii enää jäljel ni tää oli tärkee voitto. Illalla mentii vielä Tylerin kans yhtiin bileisii, mut kaikki oli sen verra kännis et ei kaukaa viivytty. 
Tol leirillä oli kaikkee perus juttuu, iha sellast mitä saatto olettaakki. Mut tutusuin tosi hyvin muihi vaihtareihi ja harmittaa ku kaikki on Perthis :(( Eli saan tyytyy toistaseks vaan fb keskusteluihi ja, ainii, tekstailuu mu uudella puhelimella. Ostin nyt sit iphonen ku ei oo oikee rahaa viel menny ni pitihä sitä johonki käyttää. Ja täs toinen hyvä syy miks pitää mennä Perthii pia takas, shoppailee.
Odotan vaa kesää et pääsis noil rannoil, osa surffareist on jo nyt liikkeel mut neki on märkäpuvut pääl eli liian kylmä. Ja toivon et oisin tervehtyny perjantaihi mennes ku on netball-peli!
En viikost tuleeki sit taas erilaine, ku on leiri outdoor education-ryhmän knas. 4 päivää ilma suihkuu, vessaa.. :D Oon tos ryhmässä yr 12 kans, tai mun tunneil on 3 oppilast + mä mut tonne retkel on tulos muutama lisää. Eli en nyt tiiä mite toho pitäis suhtautua, innolla/järkytyksellä?


outbounds and inbounds

scandinavia 

suomi: mä(ib), Amy (ob), Outi (ib), Alison (ob+mun host sisko parin kk pääst)



7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Parane pian muru!
Ja oletteko tuolla leirillä "bushissa" teltoissa vai miten? Saat laittaa kaikki vanhat partiotaitosi koetukselle :)

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa kivalt! :) ja hei tee instagram! t.ida

Anonyymi kirjoitti...

Missä olitte yötä siellä Perthissä?
Ja eiks sua pelota kaikki villieläimet tuolla leirillä ;)

Anonyymi kirjoitti...

kivaaaa! Pääseks siis laitesukeltamaan vai tarkottaaks toi scuba diving sitä? Millon??

Sofia kirjoitti...

Uuuu sairas toi matsi varmaa !!!:o Parane pia <3 !!

Ella kirjoitti...

Äiti: Teltoissapa hyvinki D:
Ida: turhaa..
Anonyymi: Oltiin tavallaa leirintäalueel eli siel oli iha kunno sängyt yms. Ja hah enpä oo tullu ajatelleeks!:D Toivotaa et nei tonne telttaa tuu
Anonyymi: Juu pääsen en tiiä viel koska mut rotary sponssaa mul sen kortin nii et pääsen vast edeski aina ku haluun mis päi maailmaa vaa
Sofia: Joo se oli kyl :)) Oon parantunu jo, mut kiitti x

Anonyymi kirjoitti...

millanen se leiri oli? Oliks kamera mukana? Tee postaus!! Ja joko siellä alkaa olla sillee lämmintä että pääsee rannalle?