2012/07/22

down under

Nyt tulee postausta täältä ihanasta Australiasta kun nää jutut päällimmäisenä mielessä. Teen Singaporesta myöhemmin :)

Saavuin viime yönä Perthiin ja nukuttiin club councellorin kanssa hotellissa muutama tunti ennen road trippiä.
Australiassa on sunnuntaisin kaikki kiinni, mut ajeltiin kuitenkin vähän keskustassa ja käytiin King's Parkissa. Alla näkymä sieltä 8)


Aamupala nautittiin rannalla muutaman Chrisin ystävän kanssa, sillon oli joku 18 astetta lämmintä


 

Sitten lähdettiin kohti Geroo
  
black boy
    
echidna
Geraldton <3
Oon nyt taas täysin rakastunu ausseihin, se ei oo mitään vitsii et ihmiset on vaan ihania täällä!Yritettiin bongata kenguruita, mut ei  näkyny ku kaukaa pari... mut niitä liikkuu täällä et tuun varmasti näkemää vielä. Sen sijaan pari muuta eläintä noissa kuvissaki näkyy + lampaita, lehmiä ja hevosia on paljo. Tiellä tuli myös vastaan iso papukaija parvi ja sit kaks niistä tuli niin kova auton lasia päi et kuulu vaa pamaus ja ne kuoli kummatki siihen. Mut ei Chris ollu moksiskaan,  kai se on iha basic täällä :D Host perhe vaikuttaa mahtavalta, ja ne sanos että mee kouluun sit ku haluut. Eli ens viikolla vasta vaiks se alkais jo tiistaina normaalisti. Huomenna mennään heidän kanssa tutustuu Geroon paremmin ja nään ehkä mun 2.host perheen siskoa.
 Mut oon himo väsyny, joten nyt nukkumaan!

8 kommenttia:

neldi kirjoitti...

Woooow, näyttää ihanalta! :')

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, sounds fun! Paitsi ne basic papukaijat:( noo, lahjoitatte vähän papukaijasäätiölle ja life goes on;) Kivasti jo puolet englantia sullakin;)

T: veneväki Angeliina

Sofia kirjoitti...

Oi en kestä !! näyttää ihan täydelliseltä paikalta !! jealouss!! ja toi sun perhekki näyttää ihanalta:)) äää mäkin haluun !!

Sofia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ella kirjoitti...

Hahhaa jees tääl on mahtavaa :) Ja joo toi enkku, eilen ku oltii kiertelemäs ni ku puhuu koko aja enkkuu ni sitä vahinhossaki ajattelee englanniks. Eilen pelattiin trivial pursuittii perheen kaa ja se oli viel aussi trivial mut voitin sen silti X

Emilia kirjoitti...

Ma en tajuu mite naa ihmiset on nai kivoi taal!! iha uskomatont :DDD

Ella kirjoitti...

Neither do I :DD

Anonyymi kirjoitti...

Pliis tee jo uusi postaus :) olis kiva kuulla perheestä ja vaikka kuviaki siitä ja kodista ja koulusta ja koulupuvusta! Ja mitä kaikkee teet siellä!