2013/04/30

Myday Tuesday


Teen nyt tälläsen myday-postauksen joita näkyy paljon blogeissa, ja tää on vähä typerää ku en oo tehny yhtää mitää tänää mut no näättepä kuinka helppoa/rentoo tän vaihtarin elostelu tääl todellisuudessa on.


Eli niiin ja tää on siis sieltä uudesta perheestä, jonne muutin sunnuntain. Tää on eka perhe jos ei oo ollenkaa host sisaruksii, mut sitäkin ihanemmat vanhemmat! Asun Tarcoola Beachilla, ja niinku kuvistaki huomaa talo on ihan rannalla. Tä avaa ihan koko kaupungin uusin silmin, ku tääl on ehkä vähän enemmän hienostomeininkii ku muualla ja onha toi törkeen siistii asuu iha meren rannal. Tuol muual kaupungis on jotenki nii kuivaa ja kuumaa ja porukka aina valittelee et oispa rahaa asuu Perthis yms. mut tää on kiva, ja oon ilone et saan kokee tänki puolen Gerosta. Love it!

Tänään heräsin 8.44 Emmin soittoon ja lähin lenkille.

 


Lenkin jälkeen aamupalaa naamariin ja host-äiti lähti asioille joten oli vähän omaa aikaa. Päätin laittaa poreet tonne ammeeseen ja rentoutuu hetkisen.

 

Katoin salkkarit ennakkoon ja rentouduin vähä lisää mun uuden huvin parissa. Nimittäi erilaisii videobogei selaillen, oon aina kelannu youtubee vaan sivustona jos on musavideoita yms. settii mut nyt paremmin siihe tutustuen oon huomannu sen olevan iha oma yhteisönsä. Okei ehkä mul on liikaa aikaa täällä, mut niin kauan ku en ite rupee vlogaa eikai siinä mitää.

Näil on maailman paras kahvikone ja sit tein tollasta epämääräsen näköstä Laksa-keittoo. Saaks sitä suomesta? Sairaaaan hyvää.

Loppupäivän chillasin vaa ja mentiin Calin (koira) kans iltalenkille.tsiigatkaaSyötiin illallinen (20.30 -yks juttu jota venaan himasta on kyl normaalit ruoka-ajat) ja katottii Celebrity Splash. Joka on muuten maailman typerin showEli sellanen tiistai päivä :)
Lähtö safarille on jo ens viikolla, wääÄ!

Cheerrs

               ps.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä kelpais! Aivan ihanan näköstä ja oooo miten ruskee oot!

Natalia kirjoitti...

Vitsi oot ruskee Ella! :o

Sofia Engström kirjoitti...

Jeeeee jeeee kohta ella on suomessaa!!!♥♥♥♥

Ella kirjoitti...

Ihanaa se onki ja niinku sanottu tääl on vieläki aika kesäst ni aurinko tarttuu mukavasti. :)

YEyeyeye were gonna have craaazy summer 2013 soffe!!;)<33

Anonyymi kirjoitti...

voisitko tehdä kysymyspostauksen - olis kiva, jos sais kysellä kaikkee vaihtoon, rotareihin, australiaan yms. liittyvää!
terv. yks vaihtoon lähtevä!