2012/05/11

News

Kaupunkitiedot on nyt selvillä ja GERALDTON IT IS!! n. 30 000 asukkaan rannikkokaupunki (n.400km Perthistä). Pääsee ihan varmaan surffaamaan ja pelaamaan tennistä niinku toivoinki ja maisemat näyttää upeilta kuvista päätellen. Lisäksi siellä on vissiin  upeat snorklaus ja sukellus mahdollisuudet. Geraldtoniin lähetetään joka vuos yksi suomalainen vaihto-oppilas, enkä tiedä kuka siellä parhaillaan on mutta edellisen vuoden vaihtarin tunnen, ja sovittiinkin että mennään kahville jossain kohtaa niin hän voi kertoa kokemuksiaan ja näyttää kuvia. Mitä nyt ollaan tähän mennessä juteltu, niin mm. aamulenkit rannalla ei kuulosta yhtään hassummalta :) Koulu- ja perhetiedot on vielä auki mutta ei ne koulupuvut mitä tähä mennessä oon googlaamalla löytänyt oo niiin pahoja. Paitsi yhessä koulussa ainakin on hattu... en ihan hirveesti haluis sitä hattuu :D Mutta no joo, pikkujuttujahan noi on. Ja btw, 67 päivää enäää!!




Ens viikolla Tukholmaan :)

Ella

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Aina vaan tulee todemmaksi ja todemmaksi. Varmasti hieno paikka! Mielenkiintoinen, upea vuosi tulossa.
Olemme hengessä mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä oli sun maavaihtoehdot kun hait vaihtoo?
Ite oon toivon mukaa lähös vaihtoo parin vuoden pääst ja Australia on aina houkutellu kaikist eniten.:) Ja nimenomaan rotaryn kautta olisin hakemassa.

Ella kirjoitti...

Maija: No niimpä! :)

Anonyymi: 1.Australia 2.USA 3.Kanada
Kannattaa joo ehdottomasti hakea, ite en oo katunu viel hetkeäkään vaikka tosin kyllä se koti-ikävä varmaan ehtii vielä yllättää. Ja Rotaryt ovat ainakin tähän asti osottautunut tosi asiansa osaaviksi ja mukaviksi!!