2011/11/20

Noniii

Elikäs heinäkuussa olis lähtö Länsi-Australiaan vaihto-oppilaaksi ja tän blogin tarkotus onkin kertoa mun kuulumisia sieltä vuoden ajan. Meen Rotary-järjestön kautta, eli en siis ole koko vuotta samassa perheessä vaan oon kolmessa eri host familyssä. Keväämmällä saa tietää mihin siis tarkalleen ollaan menossa ja saan perheitten yhteystiedot. Jännää...! On osottautunu päivä päivältä yhä hankalemmaks nauttia viimeisistä kuukausista Suomessa, kun kauhee matkakuume, mutta yritän nyt vaan kovasti viettää kaiken mahdollisimman ajan kavereiden ja perheen parissa.
Koska tämä on vaihtariblogi en aijo viedä tätä sen henkilökohtaisemalle tasolle vielä alussa eikä joka päiväisiä postauksia ole odotettavissa. Vastaan kuitenkin kysymyksiin ja kerron tietysti kaikista vaihtoon liittyvistä jutuista! 10.3 on meidän piirin ensimmäinen koulutustilaisuus, josta todennäköisesti tulee seuraava postaus.






kuvat: weheart.com







Cheers, Ella

EDIT// en tiedä miks toi näyttää päivämäärän marraskuhuun koska tein tän helmikuussa, mut jokatapauksessa sain siis maatiedot ihan vasta helmikuussa :)

Ei kommentteja: